husbilsupplevelser.blogg.se

Anette och Bosses resa genom Europa

CYKELTUR TILL RIQUEWHIR - 14 juni 2014

Publicerad 2015-02-08 10:22:00 i Resor,

 
Nästa dag beslöt vi oss för att cykla till Riquewhir som låg cirka sex km bort. Det var fina cykelvägar men väldigt kuperad terräng och därför ibland lite ansträngande. Vägarna var omringade av vackra vinfält och vi stannade till ibland för att pusta och njuta av skönheten omkring oss.
 
           
 
 
 
 
 
 
Väl framme i byn går vi runt och njuter av den vackra omgivningen med kullerstensbelagda gator och typiska korsvirkeshus. Mycket vackert med alla blommor som pryder husen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Där fanns goda möjligheter att provsmaka och handla de typiska Alsacevinerna. Vi handlade så mycket vi fick plats med i våra ryggsäckar och saknade just då husbilen. Men vi skulle också åka runt bland vinvägarna med husbilen vid ett senare tillfälle. Vi upptäckte också att det fanns en uppställningsplats för husbilar mitt inne i byn. Den var tyvärr lite trång så det verkade svårt att få plats med större husbilar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette och Bosse

Vi är ett par på 61+ som för 1 ½ år sedan köpte en husbil som vi älskar. Första sommaren var det bara Sverige som gällde. Sommaren därpå var det resa genom Europa ner till Toscanaområdet i Italien.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela