husbilsupplevelser.blogg.se

Anette och Bosses resa genom Europa

COMOSJÖN - 25 JUNI 2014

Publicerad 2015-02-20 14:35:00 i Resor,


 
Färden gick vidare norrut via Milano och sedan ut på A9. Vi tog sedan av mot staden Como och fortsatte norrut på västra sidan av Comosjön. Vi hade bestämt oss för att åka till den lilla staden Lenno där det fanns en camping. Vägen dit var oerhört vacker men det var också brant och smalt. På en del ställen gick det inte att mötas utan man fick invänta mötande trafik på mötesplatser. Här kommer lite bilder på utsikten från vägen.
 
 
 
 
 
 
Så kom vi då fram till campingen. Standarden var mycket enkel och man kunde endast få 2 amp elström. Dock fanns en liten restaurang. Campingplatsen låg cirka fem minuters promenad från strandpromenaden i Lenno. Comosjön ligger vidunderligt vackert och lite trolskt i dalgången. Nere vid vattnet fanns en mängd barer och restauranger.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På campingplatsen fanns det anmärkningsvärt många nationaliteter och t o m folk från Nya Zeeland.
 
Trots den strapatsfyllda resan till och från Lenno kan vi ändå rekommendera ett besök här. Det blev en övernattning innan vi påbörjar färden norrut hem genom Schweiz och Tyskland. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anette och Bosse

Vi är ett par på 61+ som för 1 ½ år sedan köpte en husbil som vi älskar. Första sommaren var det bara Sverige som gällde. Sommaren därpå var det resa genom Europa ner till Toscanaområdet i Italien.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela